ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 στιλιστικά κόλπα που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα άνω των 40


Αφροδίτη Σακκά

3 Δεκεμβρίου 2018

abaca_656361_152_1.jpg

Ο χειμώνας είναι εδώ και ήρθε η καταλληλότερη στιγμή να μάθουμε πως κάνουμε σωστό layering, για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στη ντουλάπα μας. Το μυστικό για να δείχνουμε φρέσκιες και ανανεωμένες έχει να κάνει με το να συνδυάζουμε τα σωστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας - ναι, ξέρουμε, εύκολο να το λέμε. Αλλά τη στιγμή που θα πετύχουμε το στιλιστικό αυτό κόλπο, θα ανοίξει ένας καινούριος (στιλιστικός) κόσμος μπροστά στα μάτια μας.

Φυσικά και μας αρέσει να βρίσκουμε νέους τρόπους να φοράμε μερικά από τα αγαπημένα μας, κλασικά κομμάτια. Γι' αυτό και είναι σημαντικό να κάνουμε το σωστό layering που θα μεταμορφώσει ολόκληρο το look μας - είτε αυτό είναι με το να προσθέσουμε μία ζώνη, είτε να συνδυάσουμε διαφορετικά prints.

Αν χρειάζεστε λίγη καθοδήγηση, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα παρακάτω tips:

Προσθέστε μία ζώνη

Φορέστε μία ζώνη πάνω από το σακάκι ή το παλτό σας - όχι μόνο θα παραμείνετε ζεστή, αλλά θα σας δώσει μία κολακευτική σιλουέτα.

Δύο tops είναι καλύτερα από ένα

Πάρτε ένα πουλόβερ, βασικό χειμερινό κομμάτια, και δώστε του extra κομψότητα συνδυάζοντάς το με ένα κλασσικό πουκάμισο από πάνω.

Ναι, μπορείτε να φορέσετε sneakers

Τα street style sneakers συνεχίζουν να είναι ένα βασικό trend της σεζόν - και μπορείτε να συνεχίσετε να τα φοράτε. Θα δώσουν ένα αναενωμένο και νεανικό touch στο ντύσιμό σας.

Δώστε μία ευκαιρία στις μπότες πάνω απ' το γόνατο

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο και ένα στενό τζιν. Θα δώσει στο στιλ σας τον απαραίτητο stylish αέρα που επιθυμείτε.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.