Το στιλιστικό κόλπο που θα σας κάνει να δείξετε αμέσως πιο λεπτές

Αφροδίτη Σακκά
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018
abaca_655955_129.jpg

Υπάρχουν διάφορα styling tips εκεί έξω, που έχουν να κάνουν με το πώς να διαμορφώσουμε τη σιλουέτα μας μέσα από σωστό styling, αν θέλουμε να "κρύψουμε" κάποια σημεία. Από το να βάλετε μία ζώνη στη μέση, μέχρι να συνδυάσετε ένα buggy top με ένα στενό τζιν, πάνω κάτω όλες έχουμε μία ιδέα για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μόδα προς όφελός μας σε τέτοιες στιγμές.

Ωστόσο, πολλές φορές είναι εύκολο να "χαθούμε" μέσα σε τόσες διαφορετικές συμβουλές - ή να πιστέψουμε πως επειδή κάτι ταιριάζει σε μία γυναίκα και λειτουργεί για το στιλ και τον σωματότυπό της, τότε θα ταιριάζε και σε εμάς. Δυστυχώς, αυτό είναι από τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@carodaur) on

Και συγχρόνως, θα μου πείτε, ποιος έχει χρόνο να τα κάνει όλα αυτά το πρωί που βιάζεται να φύγει απ' το σπίτι; Η αλήθεια είναι, πως το πρωινό ντύσιμο - ειδικά αν έχουμε αργήσει - χρειάζεται μία γρήγορη λύση που θα μας κολακεύει όλη τη μέρα. Κι αυτό είναι το ένα και μοναδικό, good old, total black look. Ναι, δεν ακούτε κάτι καινούριο: Αλλά είναι ο ένας συνδυασμός που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και υπόσχεται να δείχνετε κομψή κάθε λεπτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@carodaur) on

Φέτος, το χειμώνα, συνδυάστε ένα λεπτό μαύρο ζιβάγκο και το αγαπημένο σας μαύρο τζιν και μποτάκια, για ένα απλό και εξαιρετικά stylish loοk. Θα με θυμηθείτε.

 

Δείτε ακόμη: 11+1 looks με τις κομψές μαύρες γόβες