Πώς φοράμε μαύρο καλσόν όπως οι street style stars

Αφροδίτη Σακκά
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
abaca_656361_133_1.jpg

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που μπορούν να βγαίνουν έξω χωρίς καλσόν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να μην επηρεάζονται καθόλου απ' το κρύο. Ωστόσο, εμείς δεν μπορούμε να πούμε πως ανήκουμε σε αυτές. Οπότε, αν δε φοράμε παντελόνι, θα φοράμε σίγουρα καλσόν - τουλάχιστον ένα. Κι όσο η θερμοκρασία συνεχίζει να πέφτει, είναι μία καλή στιγμή να ενσωματώσουμε το πρακτικό αυτό κομμάτι ρουχισμού στα outfits μας για το φετινό χειμώνα, αλλά και να βρούμε τρόπους να δημιουργήσουμε κομψά outfits με μαύρο καλσόν.

Καταρχάς, δε χρειάζεται να περιοριστείτε το απλό μαύρο. Καλσόν με σχέδια ή διχτυωτά μπορούν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στα looks σας, ειδικά αν είναι πολύ απλά. Για total black looks μπορείτε να διαλέξετε χοντρό μαύρο καλσόν που θα σας προστατέψει κι απ το κρύο, ενώ ένα πιο λεπτό ενδείκνυται για λιγότερο casual εμφανίσεις και βραδινά looks. Όσο για τα παπούτσια, το μαύρο καλσόν δεν είναι απαραίτητο να φορεθεί μόνο με μαύρα παπούτσια - μπορεί να συνδυαστεί με μαύρα Chelsea boots, μέχρι κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο, μέχρι λευκά αθλητικά, ανάλογα με την περίσταση.

Τέλος, ένα μαύρο καλσόν μπορεί να δώσει ζωή σε όλα αυτά τα φορέματα και τις φούστες που πιστεύατε πως δεν μπορείτε να φορέσετε μέχρι να έρθει η άνοιξη. 

Δείτε ακόμη: