ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το trend στα φορέματα που μπορεί να φορεθεί 365 μέρες το χρόνο


Αφροδίτη Σακκά

26 Δεκεμβρίου 2018

street_london_09_18_058.jpg

Στον κόσμο της μόδας, έχει σημασία να σχεδιάζεις από πριν. Η οργάνωση παίζει ρόλο όταν θέλουμε να τελειοποιήσουμε το styling ενός trend - και συνήθως αυτά χωρίζονται εποχιακά. Για παράδειγμα, το βελούδο συνήθως ανήκει στον χειμώνα, οι παγιέτες στη πρωτοχρονιά και τα floral στην άνοιξη. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα trend που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, 365 μέρες το χρόνο.

Το 2018 είδαμε τα prairie φορέματα να κατακτούν την αγορά - τα μακρυμάνικα, bohemian, με ψηλή λαιμόκοψη και με κάτι από βικτωριανή εποχή φορέματα έκαναν την εμφάνισή τους σε μερικά από τα πιο stylish looks σε street style και celeb outfits, όπως στης Alexa Chung.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora James (@aurorajames) on

Το συγκεκριμένο στιλ φορέματος βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ενώ το είδαμε στις πασαρέλες των Coach και Brock Collection αλλά και στις κρεμάστρες των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence Welch (@florence) on

Το αέρινο prairie φόρεμα είναι εύκολο να συνδυαστεί και το φθινόπωρο/χειμώνα μέσα ή έξω από ένα κομψό πλεκτό. Επειδή μια ελαφρώς Western νότα, μπορεί να δείξει εξαιρετικά κομψό με ένα ζευγάτι cowboy boots και την άνοιξη/καλοκαίρι με το πιο όμορφο ζευγάρι σανδάλια, φυσικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Vampire's Wife (@thevampireswife) on

 

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο guide για να φοράτε βελούδο από το πρωί ως το βράδυ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.