ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το ιδανικό outfit για τις Κυριακές του χειμώνα


Αφροδίτη Σακκά

13 Ιανουαρίου 2019

abaca_655955_045.jpg

Είναι εύκολο όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή να εμπιστευόμαστε τα ίδια outfits που ξέρουμε πως θα μας κρατήσουν ζεστές - μαύρα και γκρι πουλόβερ και τα ίδια μαύρα μποτάκια. Το κλασικό θα είναι πάντα stylish, ωστόσο που και που δε βλάπτει να κάνουμε και μία αλλαγή στους στιλιστικούς μας συνδυασμούς έτσι ώστε να διατηρούμε τα looks μας ενδιαφέροντα και φυσικά να διασκεδάζουμε με το styling.

Tα Σαββατοκύριακα ενδείκνυνται για στιλιστικούς πειραματισμούς, αφού έχουμε τον χρόνο να φτιάξουμε διάφορα outfits και να τα προσαρμόσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Ανάμεσα σε όλους τους διαφορετικούς συνδυασμούς, βέβαια, υπάρχει ένας που μπορεί να δουλέψει εξαιρετικά για τις Κυριακάτικες βόλτες μας, να μας κρατήσει ζεστές και άνετες και πολύ, πολύ κομψές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Σήμερα, λοιπόν, συνδυάστε το κλασικό, μαύρο σας παλτό με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και από μέσα το αγαπημένο σας στενό παντελόνι και πουλόβερ. Το κλειδί στο συγκεκριμένο look είναι η ζώνη γύρω απ΄τη μέση που αμέσως θα δώσει ένα stylish touch σε ένα απλό look, χωρίς πολλή προσπάθεια. Συμπληρώστε με την αγαπημένη σας tote bag.

Happy Sunday!

 

Δείτε ακόμη: 10 χαλαρά outfits για το Κυριακάτικο brunch

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.