ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς φοράμε το δερμάτινο jacket όπως οι Λονδρέζες


Αφροδίτη Σακκά

28 Ιανουαρίου 2019

image.jpeg

Η αναζήτηση του τέλειου δερμάτινου jacket μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση.

Ωστόσο, τα jackets που βρίσκονται τώρα στην αγορά έχουν μεγαλύτερη ποικιλία από τα κλασικά moto που ξέρουμε απ' τα 80s -και φυσικά, ακόμα αγαπάμε.

Είτε σε ένα ασυνήθιστο χρώμα, είτε tailored με κουμπιά και καμία σχέση με ένα Harley Davidson, φαίνεται πως τα fashion girls του Λονδίνου έχουν ανακαλύψει νέους τρόπους να συνδυάζουν ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της μόδας.

Εμείς, συγκεντρώσαμε 5 τρόπους και δερμάτινα jackets που μπορείτε να φορέσετε αυτή τη σεζόν για να πάρετε την απαραίτητη έμπνευση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ALIA (@mariaalia) on

Ένα λεπτό δερμάτινο jacket σε σκούρα καφέ απόχρωση μπορεί να δείχνει εξαιρετικά κομψό, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Συνδυάστε με ένα λευκό ζιβάγκο ή το αγαπημένο σας πουλόβερ και λευκό, ψηλόμεσο τζιν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frédérique Harrel (@freddieharrel) on

To κλασικό moto μπορεί να φορεθεί και σε λεπτό ύφασμα, με λεπτομέρειες στα μανίκια και στις ραφές. Ωστόσο, προσέξτε οι λεπτομέρειες αυτές να είναι αρκετά διακριτικές έτσι ώστε να διατηρήσετε το jacket σας διαχρονικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Ένα δερμάτινο με κουμπιά - και ενδεχομένως oversized - μπορεί να συμπληρώσει τέλεια είναι retro outfit και δε θυμίζει τίποτα κοντά σε μηχανές. Συνδυάστε με το αγαπημένο σας τζιν για πρωί και βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

Το κλασικό moto μπορεί να φορεθεί με εκατοντάδες τρόπους - ο πιο stylish και εύκολος απ' όλους, όμως, είναι με το αγαπημένο μας φόρεμα και ένα hair accessory, όπως έναν μπερέ.

 

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τζιν και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.