ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 αξεσουάρ που θα κάνουν το look σας να δείχνει άμεσα κομψό


Αφροδίτη Σακκά

18 Φεβρουαρίου 2019

street_ny_02_19_053.jpg

Συνχά, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν ένα outfit να δείχνει κομψό και προσεγμένο: Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα απλό, διαχρονικό αξεσουάρ, μία τσάντα με ένα ιδιαίτερο χερούλι.

Φυσικά, τα παπούτσια είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά απ' όλα - είτε να κάνει το look μας να φαίνεται προσεγμένο, είτε να δείξει πως δεν έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις επιλογές μας. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι loafers μπορούν να δώσουν το finishing touch που χρειάζεται ένα work outfit για να δείχνει προσεγμένο, ενώ ταιριάζουν με όλα. Άλλα αξεσουάρ που μπορούν να βοηθήσουν στο να δείχνει ένα look πιο elegant είναι μία κλασική, δερμάτινη ζώνη, απλά γυαλιά ηλίου και οτιδήποτε έχει print ταρταρούγα. 

Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τα items που μπορούν να κάνουν άμεσα το outfit σας να δείξει κομψό:

Χρυσά σκουλαρίκια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι ή statement σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν ένα outfit να δείχνει προσεγμένο και πολυτελές.

Κλασικά loafers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Ένα ζευγάρι λερωμένες μπότες ή γδαρμένα αθλητικά μπορούν να κάνουν διαφορά σε ένα outfit - και όχι με την καλή έννοια. Ένα ζευγάρι προσεγμένα δερμάτινα loafers θα είναι πάντα κομψά και άνετα.

Απλά γυαλιά ηλίου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

Για ένα προσεγμένο look, αποφύγετε τα γυαλιά που ανήκουν σε κάποιο trend της εποχής και διαλέξτε κάτι κλασικό. Δεν μπορείτε να κάνετε ποτέ λάθος με το print ταρταρούγα.

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε λεοπάρ παλτό όπως η βασίλισσα Letizia 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.