ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το ιδανικό outfit για την εκδρομή της Καθαράς Δευτέρας


Αφροδίτη Σακκά

11 Μαρτίου 2019

london_sept_18_033.jpg

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε ιδιαίτερα outfits που θα είναι fashionable και άνετα ενώ θα δείχνουν φρέσκα καθημερινά (ειδικά τώρα που ο καιρός είναι μεταξύ σεζόν) - αλλά δε χρειάζεται να το κάνουμε και το Σαββατοκύριακο ή το τριήμερο! Άλλωστε, θέλουμε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας στο να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τόσο έντονα τις στιλιστικές μας επιλογές.

Σήμερα είναι μία μέρα που οι περισσότεροι βγαίνουν απ' το σπίτι, πηγαίνουν εκδρομές ή κάνουν βόλτες με φίλους, γι' αυτό και χρειαζόμαστε looks που να είναι κυρίως άνετα, χωρίς όμως να περιορίζουν την κομψότητα. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, εμπιστευόμαστε τα αγαπημένα μας fashion girls του Instaram για να μας δώσουν ιδέες έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το τέλειο outfit για την περίσταση, που όμως παραμένει ιδιαίτερα stylish.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Διαλέξτε το αγαπημένο σας και πιο άνετο πουλόβερ, αυτό που όταν το φοράτε σας κάνει να νιώθετε καλά και διαλέξτε ένα άνετο δερμάτινo skinny παντελόνι, αντί για το συνηθισμένο σας τζιν, για να δώσετε έναν fashion forward αέρα σε ένα κατά τ' άλλα απλό outfit. Αντί για τα κλασικά, μαύρα μποτάκια σας, μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας sneakers (bonus points αν είναι και ένα ζευγάρι σε chunky στιλ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής) και έτσι θα είστε άνετες ό,τι και να κάνετε. Συμπληρώστε με την αγαπημένη σας tote bag που θα χωράει όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας, όπως και ένα ζευγάρι κομψά γυαλία ηλίου.

 

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.