ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το βασικό κομμάτι που πρέπει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας φέτος την άνοιξη


Αφροδίτη Σακκά

16 Μαρτίου 2019

london_sept_18_011.jpg

Αυτό στο οποίο έχουμε επικεντρώσει περισσότερο την προσοχή μας αυτή την περίοδο, είναι φυσικά, στο πώς να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Και υπάρχει ένα κομμάτι, το οποίο ίσως να βρίσκεται ήδη μέσα στη ντουλάπα μας και να μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά για τη φετινή σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

Μετά από μία μικρή έρευνα στα looks των fashion weeks, είδαμε πολλές κομψές γυναίκες να φορούν φούστες με πιέτες μέχρι τον αστράγαλο. Συγκεκριμένα, αν υπάρχει μία φούστα που μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά για την φετινή άνοιξη/καλοκαίρι, είναι μία midi φούστα με πιέτες σε κρεμ απόχρωση και μήκος μέχρι τον αστράγαλο.

Είναι ένα από αυτά τα έξυπνα και ευέλικτα κομμάτια, που μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά θα κάνει κάθε look να δείχνει εξαιρετικά προσεγμένο και fashionable. Συνδυάστε τη με απλά κομμάτια, όπως αθλητικά παπούτσια και ένα χακί jacket, ή με κάλτσες και loafers και αντρικό πουκάμισο.

 

Δείτε ακόμη: 15 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.