ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μοναδικό outfit για το γραφείο που χρειάζεστε αυτή την εποχή


Αφροδίτη Σακκά

7 Μαΐου 2019

abaca_657756_014.jpg

Το ντύσιμο για το γραφείο είναι από μόνο του δύσκολη υπόθεση - και αν πάρουμε υπόψην μας πως πλησιάζει και το καλοκαίρι, ίσως να είναι ακόμη πιο δύσκολο να δείχνουμε προσεγμένες όταν αντιμετωπίζουμε υψηλές θερμοκρασίες. Ήδη, έχουμε αρχίσει να επιλέγουμε τα πιο αέρινα κομμάτια της ντουλάπας μας, τα οποία δεν θα μας ζεσταίνουν και θα δείχνουν chic.

Γι' αυτό, εμείς ανακαλύψαμε μία στιλιστική φόρμουλα που δείχνει πάντα κομψή και μπορεί να φορεθεί από τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο: Λινό σακάκι, αέρινο midi φόρεμα και σανδάλια. Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο outfit, με το οποίο μπορείτε να πειραματιστείτε αρκετά, όσον αφορά τα χρώματα αλλά και τα prints. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina ? Fashion & Lifestyle (@styleidealist) on

Το λινό σακάκι είναι η ιδανική λύση για να δείχνει το look σας αρκετά επαγγελματικό, ενώ το αέρινο φόρεμα είναι το κλειδί στο να παραμείνετε άνετες. Επίσης, αντί για σανδάλια μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι mules ή sneakers.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.