ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να ντυθείτε για το γραφείο όταν κάνει ζέστη


Αφροδίτη Σακκά

20 Μαΐου 2019

street_newyork_wss18_058.jpg

Το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι το καλύτερο: Μπορούμε να φορέσουμε ένα αέρινο φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια και να είμαστε έτοιμες. Αλλά όταν πρέπει να ντυθούμε για το γραφείο, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η πρόκληση είναι να βρούμε ένα outfit που θα είναι κατάλληλο για το γραφείο και το οποίο δεν θα μας ζεσταίνει. Και μετά υπάρχει και το επόμενο δίλλημα ενός γραφείου που το air condition είναι ρυθμισμένο στους -5. Τι μπορούμε να φορέσουμε, λοιπόν, στη δουλειά, που θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλες αυτές τις στιλιστικές απαιτήσεις;

Το μυστικό είναι να απλοποιήσουμε τις επιλογές μας και να χρησιμοποιήσουμε μερικά κομμάτια-κλειδιά, χτίζοντας πάνω σε αυτά. Μία αέρινη midi φούστα, με ένα πουκάμισο ή μία αμάνικη μπλούζα με ένα ζευγάρι σανδάλια με χοντρό τακούνι - θα δείχνετε προσεγμένη και κομψή. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με ένα σορτς μέχρι το γόνατο, που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα blazer στην ίδια απόχρωση, έτσι ώστε να έχετε επιλογή σε περίπτωση που κρυώνετε.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά outfits που θα κάνουν το ντύσιμο τα πρωινά εύκολη υπόθεση - είτε με ζέστη είτε με υγρασία:

Shirtdress με σανδάλια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong) on

Jumpsuit με jacket

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas) on

T-shirt, ζώνη και φούστα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All The Pretty Birds (@tamumcpherson) on

Wrap φόρεμα και mules

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Statement top + λευκό τζιν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

 

Δείτε ακόμη: 5 looks για το γραφείο που θα σας λύσουν τα χέρια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.