ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το νέο trend στα κοσμήματα έρχεται κατευθείαν από τα 80s


Αφροδίτη Σακκά

1 Σεπτεμβρίου 2019

Το νέο trend στα κοσμήματα έρχεται κατευθείαν από τα 80s

Πριν φορέσετε ακόμα ένα χρυσό κολιέ στον λαιμό σας, ίσως να θέλετε μία εναλλακτική για τη φετινή σεζόν. Μέσα στον τελευταίο χρόνο, το layering από λεπτά κρεματαστά κυριάρχησε όσον αφορά τα trends στα κοσμήματα. Ωστόσο, την ερχόμενη σεζόν, δοκιμάζουμε κάτι πιο εκκεντρικό: το νέο trend στα κοσμήματα για το 2019 είναι τα oversized κρεμαστά.

Το συγκεκριμένο statement στιλ περιλαμβάνει αλυσίδα (ή οποιοδήποτε υλικό από το οποίο μπορεί να κρεμαστεί κάτι, από πέτρα, μέχρι oversized καλλιτεχνίματα). Η στιλιστική αυτή προσέγγιση έχει μία δόση νοσταλγίας για το παρελθόν - συγκεκριμένα για 80s και 90s - η οποία συνδέεται άμεσα με τα catwalks για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019, κυρίως χάρη στην mix & match από διαφορετικά υλικά αισθητική της.

Μπορείτε να φορέσετε τα oversized, statement κρεμαστά σας με blazers, κορμάκια, slip dresses και ψηλόμεσα παντελόνια - οτιδήποτε παντρεύει τη λεπτή σιλουέτα με την χαλαρή γραμμή.

Πάρτε έμπνευση παρακάτω:

Δείτε ακόμη: 9 outfits που επιβεβαιώνουν το 80s comeback

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.