ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 outfits της Rosie Huntington-Whiteley που επιβεβαιώνουν ότι το total black είναι πάντα στιλάτο


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2020

3 outfits της Rosie Huntington-Whiteley που επιβεβαιώνουν ότι το total black είναι πάντα στιλάτο

Η Rosie Huntington-Whiteley είχε πάντα μία έμφυτη κομψότητα που την χαρακτήριζε ως μοντέλο. Η ίδια όμως κατάφερε να διατηρήσει αυτό το στοιχείο της φυσικής ομορφιάς της και στο στιλ, με τα τελευταία χρόνια να τη βρίσκουν στα καλύτερά της. Αν και νέα μαμά, η Rosie φαίνεται να ακολουθεί πιστά τη μόδα και φυσικά, ως top model να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στα trends. Χωρίς ποτέ να υπερβάλλει, καταφέρνει να είναι εντυπωσιακή. 

Τόσο στις red carpet όσο και στις street εμφανίσεις της, η Rosie Huntington μας δίνει πολλές ευκαιρίες για σχολιασμό αλλά και για έμπνευση. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις πιο πρόσφατες total black εμφανίσεις της. Sexy, αλλά και κομψές, σύγχρονες αλλά και διαχρονικές, οι επιλογές των ολόμαυρων συνόλων της Rosie είναι στη διάθεσή σας. Εμπνευστείτε απο τα outfits της και φέρτε τα στα μέτρα σας. Έτσι την επόμενη φορά που θα θέλετε ένα safe, κομψό outfit, δεν θα καταφύγετε και πάλι στα κλασσικά και συνηθισμένα. 

Total black με vintage αναφορές

jenny.gr

Ένα κομψό μαύρο σακάκι θα κάνει μόνο του όλη τη δουλειά. Επομένως, μη διστάσετε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο, καθώς θα σας φανεί πολλές φορές χρήσιμο. 

Chic & minimal

jenny.gr

Ένα faux leather παντελόνι είναι πάντα στα basics της γκαρνταρόμπας και με ένα μαύρο top, ανάλογο της περίστασης θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες.

H ελαφρώς sexy εκδοχή του

jenny.gr

Ένα βαθύ ντεκολτέ, σε ένα total black outfit και ένα μακρύ πανωφόρι αρκούν για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Μην ξεχάσετε ότι η προσθήκη μεταλλικών στοιχείων, όπως μία ζώνη είναι ευπρόσδεκτη, καθώς δεν χαλάει καθόλου την ισορροπία του ολόμαυρου. 

Φωτογραφίες: Splash News 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.