ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτές οι πετσέτες θαλάσσης θα σας κάνουν να μείνετε “Anaskela” αυτό το καλοκαίρι


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

28 Ιουλίου 2020

Αυτές οι πετσέτες θαλάσσης θα σας κάνουν να μείνετε “Anaskela” αυτό το καλοκαίρι

Με το που τις βλέπεις, το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση, είναι τα ιδιαίτερα τους prints. Έπειτα, όταν λίγο το ψάχνεις, ανακαλύπτεις το όνομα του brand κι αμέσως ονειρεύεσαι παραλίες και ατέλειωτες ώρες ξάπλας δίπλα στη θάλασσα. Ο λόγος για τις πετσέτες θαλάσσης “Anaskela”, οι οποίες διανύουν τον δεύτερο χρόνο ζωής και ντύνουν τις ελληνικές παραλίες με τον πιο στιλάτο, αλλά και οικολογικό τρόπο.

Υπεύθυνες για τις πετσέτες Anaskela είναι δύο παιδικές φίλες, η Melissa και η Jana. Οι δυο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα stylish travel brand με πετσέτες θαλάσσης, που θα ξεχώριζε και κατά τη γνώμη μου, το πέτυχαν κιόλας από την ονοματοδοσία. Με το που ακούει κανείς ή διαβάζει το “Anaskela”, ειδικά το καλοκαίρι, τότε άμεσα ταξιδεύει και προσγειώνεται πάνω σε μία πετσέτα, με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Ο πρώτος στόχος λοιπόν, επιτεύχθηκε. Το brand έχει δυναμική να γίνει viral, να γίνει αναγνωρίσιμο, να ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Επόμενο στάδιο, η πρακτικότητα και προσωπικά, νομίζω ότι οι "Anaskela" είναι η επιτομή της πρακτικής, πολυχρηστικής πετσέτας.

https://instagram.com/p/CAFZJO1pwgm

Προσωπικά, πάντα κουβαλούσα τουλάχιστον δύο πετσέτες στην παραλία και πλέον ως μαμά ο αριθμός αυξήθηκε. Οι "Anaskela" όμως, είναι τόσο πρακτικές, αφού έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας καλής κι απαρροφητικής πετσέτας για τη θάλασσα, χωρίς όμως να πιάνουν τα ¾ του χώρου της τσάντας παραλίας.

Τα prints και ο σχεδιασμός

Νομίζω όμως, ότι αυτό που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά στις πετσέτες Anaskela είναι τα εντυπωσιακά τους prints. Τα χρώματα και οι αντιθέσεις τους πάνω στην πετσέτα, την μετατρέπουν αυτόματα σε ένα από τα highlights των πιο ξεχωριστών και stylish εμφανίσεων στην παραλία. Η πρώτη συλλογή, η Geometria, έκανε την εμφάνισή της τον περσινό Μάιο. Τολμηρή και δημιουργική, έκλεψε τις εντυπώσεις, δημιουργώντας το κατάλληλο έδαφος για την επόμενη συλλογή. Η «Under the Palms» αποτελείται από 6 πετσέτες σε μίνιμαλ σχεδιασμό. Όλες τους με κομψά μοτίβα, αντανακλούν όμορφα το φως σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και ολοκληρώνουν ένα ονειρεμένο σκηνικό παραλίας. Τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα θυμίζουν τις μαγικές εικόνες ενός καλειδοσκόπιου, προσθέτοντας επιπλέον πόντους στον ιδιαίτερο χαρακτήρα μίας πετσέτας Anaskela.

jenny.gr

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Εκτός από τον σχεδιασμό και τα υπέροχα μοτίβα, υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι για να επενδύσει κανείς σε μία πετσέτα Anaskela. Αρχικά είναι πολύ ελαφριές και με το κατάλληλο μέγεθος. Το ύφασμά της είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι αρκούντως απορροφητικό. Έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την άμμο, ενώ στεγνώνει απίστευτα γρήγορα. Τα χαρακτηριστικά της, την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση. Φυσικά, είναι συνδεδεμένη με την παραλία, αλλά στέκει το ίδιο όμορφα δίπλα σε μία πισίνα ή όπου αλλού θα κάνετε φέτος διακοπές.

https://instagram.com/p/CCXt_y_JXHe

Plus: Οι μαμάδες σημειώστε ότι ανάμεσα στα όμορφα σχέδια, θα βρείτε και μία συλλογή για παιδιά. Η Geometria Kids αποτελείται από 4 διαφορετικές πετσέτες, μίνι εκδόσεις των κλασσικών της συλλογής με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

Περιβαλλοντική συνείδηση

Ένα από τα highlights του brand είναι και η οικολογική του συνείδηση. Οι πετσέτες Anaskela, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στο στιλ και την αισθητική, ακολουθούν μία φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής. Το νήμα που χρησιμοποιείται, προέρχεται από επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια.

jenny.gr

Με συνείδηση οικολογική, prints εξαιρετικά και ποιότητα μοναδική, οι Anaskela θα συνδεθούν με το φετινό καλοκαίρι και νιώθω ότι δεν θα αργήσουν να γίνουν το σήμα κατατεθέν της ανεμελιάς στην παραλία. Ρίξτε μία ματιά στο Instagram του brand κι αμέσως θα αντιληφθείτε την ξεχωριστή φιλοσοφία. Για όλα τα υπόλοιπα, μία δοκιμή θα σας πείσει, όπως έγινε και στην περίπτωσή μου. Όντως είναι πανάλαφρη, δεν πιάνει χώρο κι έχει μία πολύ συγκεκριμένη, ευχάριστη αίσθηση αφής. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.