ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μπήκε Σεπτέμβριος: Για πόσο ακόμα μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας σανδάλια;


Μάρθα Κουμπάνη

1 Σεπτεμβρίου 2020

Μπήκε Σεπτέμβριος: Για πόσο ακόμα μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας σανδάλια;

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ, όμως όλοι ξέρουμε πως η ζέστη θα συνεχιστεί για αρκετές ημέρες ακόμα. Από την άλλη είναι δύσκολο να αποχωριστούμε τα ελαφριά sundresses και τα αέρινα και δροσερά καφτάνια. Για να μην αναφέρουμε τα παπούτσια: Λατρεύουμε την αίσθηση ελευθερίας και την άνεση που μας προσφέρουν τα σανδάλια και πέδιλα.

Κάθε χρόνο όμως, έχουμε την ίδια απορία: Mέχρι πότε μπορούμε να τα φοράμε και να δείχνουν κομψά για την εποχή; Φυσικά, δεν υπάρχει κανόνας και είμαστε ελεύθερες να φοράμε ό,τι μας ευχαριστεί. Τα σανδάλια όσο η θερμοκρασία πέφτει, παραμερίζονται στην ντουλάπα και την θέση τους παίρνουν άλλα, εξίσου stylish σχέδια.

Μια κοινά αποδεκτή άποψη είναι ότι μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη περίπου, μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας φλατ πέδιλα με γυμνά πόδια. 

https://instagram.com/p/CACfjaTgABC/

Ωστόσο οι τάσεις της μόδας υπαγορεύουν πως πλέον ορισμένα υποδήματα φοριούνται για περισσότερο, ιδίως αν τα συνδυάσετε έξυπνα:

1. Mε τακούνι

https://instagram.com/p/CCeIQfeK0M4/

Tα strappy πέδιλα με τακούνι και τα mules φοριούνται ακόμα και τον χειμώνα σε formal περιστάσεις και αν ο καιρός το επιτρέπει, στο γραφείο.

2. Με κάλτσες

https://instagram.com/p/CDUF7GejHTz/

Ψηλοτάκουνα ή dad sandals, οι fashionistas τις τελευταίες σεζόν φορούν τα πέδιλα με λεπτές κάλτσες από μέσα και το αποτέλεσμα είναι girly και νεανικό.

3. Με καλσόν

jenny.gr

Τις πρώτες κρύες ημέρες μπορούμε να φορέσουμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτό μαύρο καλσόν, (ποτέ στο χρώμα του δέρματος). Όσο όμως, κι αν μας στεναχωρεί που θα πρέπει να τα αποχωριστούμε, ο ενθουσιασμός μας για όλα τα νέα trends στα παπούτσια του φθινοπώρου, (σ.σ. sneakers, loafers, μπότες και μποτάκια), είναι μεγαλύτερος! Ανυπομονούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.