ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Kαλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση: Ιδέες για κομψά και καλοκαιρινά looks


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιουνίου 2021

Kαλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση: Ιδέες για κομψά και καλοκαιρινά looks
Ιδέες για κομψά και καλοκαιρινά looks για να φορέσετε σε γάμο ή βάφτιση

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις θα πραγματοποιούνται πλέον με καλεσμένους και μαντεύουμε ότι όλο και σε κάποιο μυστήριο είστε καλεσμένες. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των ατόμων που θα παραστούν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ως wedding guests δεν θα είστε εντυπωσιακές.

Το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε το τέλειο look για τους γάμους που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι. Εδώ μπαίνουμε εμείς, που τα εχουμε σκεφτεί όλα για να σας το κάνουμε πιο εύκολο.

Φέτος ακόμα πιο πολύ, θέλουμε λίγο glam παραπάνω στις επίσημες περιστάσεις που είμαστε καλεσμένες, για να χαρούμε την στιγμή όπως της αρμόζει. Καθώς ομως η θεμροκρασία ανεβαίνει, θέλουμε σύνολα δροσερά μέσα στα οποία αισθανόμαστε άνετα.

Παρακάτω, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα πιο θηλυκά και κομψά σύνολα για να ξεχωρίσετε σε κάθε γάμο που θα παραστείτε το επόμενο διάστημα. Οι αποχρώσεις τώρα είναι πιο γλυκές και δροσερές, ενώ λεπτομέρειες όπως λαμπερές υφές και νήματα, ντραπέ, σούρες και βολάν, αλλά και όγκοι στα μανίκια, κάνουν τα σύνολα extra.

Οι συνδυασμοί των fashion girls συνδυάζουν πρωτοτυπία και elegance. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να τις αντιγράψετε για να κερδίσετε τον τίτλο της πιο στιλάτης.

1. To glam set

2. Halter neck dress σε έντονο χρώμα

3. Ρομαντικό φόρεμα

4. Παστέλ ολόσωμη φόρμα

5. Μετάξι ή σατέν

6. Statement florals

7. Λινό κοστούμι με γιλέκο

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα της σεζόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.