ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το απόλυτο X-mas gift guide: Cozy & Preppy για εσένα και τις φίλες σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Δεκεμβρίου 2022

Το απόλυτο X-mas gift guide: Cozy & Preppy για εσένα και τις φίλες σου
Το απόλυτο gift guide από cozy και preppy items για τις φίλες σου και γιατί όχι, για τον εαυτό σου!

Το απόλυτο X-mas gift guide για τις φίλες σου και εσένα δεν χρειάζεται να αποτελείται από λαμπερά, party items. Μπορεί να είναι cozy και preppy κομμάτια για all day εμφανίσεις.

Οι γιορτές δεν είναι μόνο το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Γιορτές είναι όλο αυτό το διάστημα που στολίζουμε, τρώμε μελομακάρονα ή κουραμπιέδες -ανάλογα σε ποιο team ανήκεις, δεν κρίνω- , βλέπουμε χριστουγεννιάτικες ταινίες, βγαίνουμε βόλτες στη στολισμένη πόλη και μας πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία.

Όλο αυτό το διάστημα συνήθως ντυνόμαστε με πιο cozy outfits, τα οποία μας κρατάνε ζεστές, αλλα και stylish την ίδια στιγμή. Το 2022 όμως με την "εισβολή" του Y2K στιλ προστέθηκε και ο preppy τόνος, που ομολογουμένως μας αρέσει πολύ.

Το απόλυτο X-mas gift guide λοιπόν για τις φίλες σου και τον εαυτό σου φυσικά, θα πρέπει να περιλαμβάνει κομμάτια που έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Δες τις επιλογές μας και αποφάσισε τι θα κρατήσεις για εσένα και τι θα κάνεις δώρο στις φίλες σου, ώστε να τους χαρίσεις extra και ένα τεράστιο χαμόγελο!

1. Το cozy πουλόβερ

Το cozy πουλόβερ από τη FW '22 συλλογή της Tommy Hilfiger με το νέο TH Monogram, σχεδιασμένο από τον διάσημο Βρετανό illustrator και graphic designer Fergus Purcell. Θα σε κρατήσει ζεστή και πάνω από όλα στιλάτη!

Jenny.Gr

2. Οι comfy μπότες

Σικάτες και άνετες για όλη την ημέρα, οι μπότες από την FW '22 συλλογή της Tommy Hilfiger. Το νέο TH Monogram είναι χαραγμένο σαν print σε όλη τη μπότα, της δίνει ανάγλυφο ύφος και το χρυσό φερμουάρ προσθέτει μια luxury νότα!

Jenny.Gr

3. Το preppy φόρεμα

Το τέλειο δώρο! Ένα μακρύ, preppy φόρεμα με print το νέο TH Monogram της Tommy Hilfiger σε λευκό και μπλέ, με μπορντό φόντο. Κλασικό και νέο γίνονται ένα και η ριγέ μανσέτα κάνει τη διαφορά!

Jenny.Gr

4. Το comfy μάλλινο φόρεμα

Για την φίλη σου που κρυώνει συνεχώς, αυτό το μακρύ, μάλλινο φόρεμα θα είναι ότι πρέπει! Με λαιμό ζιβάγκο, μονόχρωμες μανσέτες και τελείωμα και με το νέο TH Monogram της Tommy Hilfiger σε έντονο μπλε, με μαύρο φόντο. Ένα απόλυτα comfy και in fashion φόρεμα.

Jenny.Gr

5. Το απόλυτο X-mas παλτό

Κόκκινο, με μεγάλα πέτα και μακρύ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το απόλυτο X-mas παλτό από τη FW '22 συλλογή της Tommy Hilfiger μας πήρε το μυαλό!

Jenny.Gr

6. Η τσάντα που σου λύνει τα χέρια

Όλες χρειαζόμαστε μια κομψή και ελαφριά τσάντα που να χωράει όλα όσα θέλουμε να κουβαλάμε καθημερινά μαζί μας. Αυτή η τσάντα υπάρχει λοιπόν και είναι από τη FW '22 συλλογή της Tommy Hilfiger με το νέο μονόγραμμά της σαν print σε μπλε, λευκό και κόκκινο.Θα πω "Με 'γεια!".

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger F/W '22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.