ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Με αυτά τα χρώματα αποκτάς «ακριβό» στιλ στη στιγμή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Δεκεμβρίου 2022

Με αυτά τα χρώματα αποκτάς «ακριβό» στιλ στη στιγμή
splashnews.com
Θέλεις ακριβό στιλ στη στιγμή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Αυτά είναι τα 7 χρώματα που θα σε βοηθήσουν να το αποκτήσεις

Τι και αν βρεις ένα καινούργιο ρούχο σε εκπληκτική τιμή στις εκπτώσεις ή σε ένα thrift-shop, τι και αν έχεις κάνει οικονομία για να καταφέρεις να αγοράσεις το κομμάτι που έχεις βάλει στο μάτι κάτι μήνες τώρα, πάντα, μα πάντα αυτό που τελικά θα μπει τελικά στο «καλάθι» σου πρέπει να φαίνεται (και να έχει την αίσθηση) ότι είναι ακριβό. Μπορεί να είναι ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι ή ένα luxury κασμιρένιο πλεκτό, αλλά είτε ξόδεψες 10 ευρώ είτε 150 ευρώ το αποτέλεσμα να είναι ένα και το αυτό, δηλαδή να αισθάνεσαι άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Ένας απλός τρόπος να το καταφέρεις είναι να καταφύγεις στα κλασικά χρώματα, που κάνουν «πλούσιο» κάθε ρούχο και σε μερικά λίγο πιο έντονα, τα οποία τα φορούν κατά κόρον ακόμα και οι royalties.

Ποια είναι όμως αυτά τα «μαγικά» χρώματα που αναβαθμίζουν στο λεπτό ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι των 10 ευρώ ή ένα πουλοβεράκι από fast fashion brand; Ας ξεκινήσουμε την καταμέτρηση!

1. Το κλασικό κάμελ

Από την καμπαρντίνα της Burberry, μέχρι το γούνινο παλτό της Max Mara, οι κάμελ αποχρώσεις είναι συνώνυμο του «ήρεμου» luxury για δεκαετίες, αποδεικνύοντας ότι το μπεζ δεν είναι καθόλου βαρετό!

2. Το έντονο κόκκινο

Μετά το έντονο φούξια του Barbiecore, ήρθε η σειρά του κόκκινου να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του αυτόν τον χειμώνα. Κόκκινα χείλη, μακριά κόκκινα minimal φορέματα και total red outfit είναι από τα μεγάλα must.

3. Το βαθύ βυσσινί

Αν η Kate Middleton μας έμαθε κάτι τον τελευταίο καιρό, αυτό είναι η δύναμη ενός βυσσινί outfit. Δυνατό, επιτακτικό και όχι τόσο έντονο όσο το κόκκινο, αυτό το μουντό χρώμα είναι η καλύτερη βάση για ένα «πλούσιο» σύνολο.

4. Όλοι οι τόνοι του πράσινου

Υπάρχει κάτι στο πράσινο, το οποίο δημιουργεί ένα φόβο, να το πούμε απλά, στους ανθρώπους. Μπορεί να είναι η αιχμηρότητα του πράσινου μήλου ή η μουντάδα του πράσινου δάσους ή απλά το ότι δεν μπορούν να το συνδυάσουν εύκολα. Αφήσέ τα αυτά στην άκρη! Το πράσινο, ειδικά στους σκούρους και παστέλ τόνους του, είναι ένα εξαιρετικά πολυτελές χρώμα και συνδυάζεται πολύ ωραία με βυσσινί, καφέ και κάμελ χρώματα.

5. Το βαθύ καφέ

Η αλήθεια είναι ότι το καφέ είναι ένα βαθιά παρεξηγημένο χρώμα. Ίσως σκέφτεσαι ότι είναι ένα ασφαλές, απλό και αδιάφορο χρώμα, αλλά επιτέλους οι σκούρες αποχρώσεις του κακάο αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εξάλλου υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του καφέ, που εύκολα δημιουργείτε ένα σικάτο tun sur ton outfit.

6. Το καθαρό λευκό

Φρέσκο, λαμπερό και το αγαπημένο χρώμα όσων αγαπούν τη μινιμαλιά. Μπορείς να το φοράς όλον τον χρόνο σε υπέροχα total white σύνολα είτε από σατέν είτε από μαλλί τους πιο κρύους μήνες.

7. Το καθαρό μαύρο

Δεν χωρά αντίλογο ότι το μαύρο ήταν πάντα η κλασική επιλογή όλων όσων γνωρίζουν από μόδα. Έχει τη δυνατότητα να προσπερνά τον χρόνο, τα trends, την ηλικία, το μέγεθος και καταφέρνει να μην προδίδει τίποτε άλλο, εκτός από την προσωπικότητα αυτού που το φοράει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.