ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Denim Day: Πώς να πετύχεις cool & updated denim εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Μαρτίου 2023

Denim Day: Πώς να πετύχεις cool & updated denim εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ
Δώρα Δημητρίου
Για κάθε «denim girl» που εκτιμά την σωστή εφαρμογή

Είσαι ένα «denim κορίτσι» και δε θέλεις να αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου key item. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Τώρα μπορείς να αποκτήσεις Νεοϋορκέζικο αέρα και να συνδυάσεις το hip hop με την preppy αισθητική.

Η νέα συλλογή της TOMMY JEANS «DENIM PROGRESSED» πηγαίνει το streetwear σε άλλο level και σου προτείνει ό,τι χρειάζεσαι για μια δημιουργική denim εμφάνιση.

Αναρωτιέσαι πώς να πετύχεις το απόλυτο preppy look με denim για τη σχολή ή τη δουλειά; Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου denim στο date night σου χωρίς να φαίνεσαι casual; Δεν ξέρεις πώς να σετάρεις το denim παντελόνι σου για ένα elevated look στην βραδινή σου έξοδο;

Το απόλυτο college look με denim μπορείς να το πετύχεις συνδυάζοντας το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι, με ένα oversized, stripped γαλάζιο πουκάμισο και ένα λεπτό πλεκτό ρηγμένο στους ώμους. Φόρα τα retro sneakers σου πάρε την updated baguette τσάντα ή το backpack σου και είσαι έτοιμη!

Jenny.Gr

Για ένα date night με το αγαπημένο σου ψηλόμεσο denim,δοκίμασε να σετάρεις ένα crop top σε έντονο χρώμα με ένα denim jacket στις ίδιες αποχρώσεις. Για να ολοκληρώσεις το look, τα απόλυτα go-to items είναι μία denim δίχρωμη τσάντα με αλυσίδα και τα retro flatform sneakers!

Jenny.Gr
Δώρα Δημητρίου

Σε μια βραδινή έξοδο, φόρεσε το σκούρο ψηλόμεσο baggy denim σου με ένα μαύρο bralette και ρίξε από πάνω ένα oversized bomber. Το elevated αυτό look χρειάζεται μια ζώνη με αλυσίδα και ένα δερμάτινο τσαντάκι. Have fun!

Jenny.Gr
Δώρα Δημητρίου

Η συλλογή της Tommy Jeans είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Δες το παρακάτω video για να πετύχεις το #denimwornwell και να γίνεις η καλύτερη και πιο στιλάτη εκδοχή του εαυτού σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.