ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Κι όμως, αυτό είναι το ανατρεπτικό χρώμα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Σεπτεμβρίου 2023

Κι όμως, αυτό είναι το ανατρεπτικό χρώμα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο
Instagram/jennywalton
Δε το περίμενες, αλλά αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ

Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να αναλύσεις τις χρωματικές τάσεις τις σεζόν, το πρώτο χρώμα που βλέπεις είναι σίγουρα το κόκκινο. Ναι, βεβαίως και το κόκκινο κυριαρχεί το φθινόπωρο, αλλά αν δεν είναι στις προτιμήσεις σου, μην ανησυχείς. Ένα ακόμα χρώμα που κάνει αισθητή την παρουσία του και θα την ακόμη περισσότερο είναι το πράσινο.

Το πράσινο σχεδόν σε όλες του τις αποχρώσεις, από το βαθύ πράσινο του κυπαρισσιού, μέχρι το ανοιχτό πράσινο της ελιάς. Το μόνο που δε θα δούμε φέτος είναι το πράσινο του σμαραγδιού, όπως και όλες τις άλλες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων. Το πράσινο που θα επιλέξεις καλό είναι να το δοκιμάσεις από κοντά, ώστε να δεις ποια από όλες τις αποχρώσεις του ταιριάζει με την επιδερμίδα σου. Είναι λιγάκι δύσκολο χρώμα, αλλά μόλις μάθεις να το χειρίζεσαι σωστά, δε θα το αλλάζεις με τίποτα. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τα αγαπημένα μας πράσινα από τα shows του φθινόπωρο/χειμώνας 2023. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.