ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσεις όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Νοεμβρίου 2023

Τι να φορέσεις όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τι να φορέσεις, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Παραδέξου το. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Οι μέρες που ξυπνάς και για κάποιον ανεξήγητο λόγο το μυαλό σου είναι λες και έχει πάρει άδεια και δεν μπορεί να σκεφτεί με τίποτα έναν συνδυασμό ρούχων, ο οποίος είναι ικανός να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμά σου. Και τώρα τι; Κάθεσαι μπροστά στη ντουλάπα και κοιτάς το περιεχόμενό της λες και θα εμφανιστούν καινούργια ρούχα και θα σε βγάλουν από το τέλμα σου. Κοιτάς λες και ξαφνικά θα ανοίξει η Siri και θα σου προτείνει το ιδανικό outfit για τη μέρα σου. Ναι, υπάρχουν αυτές οι μέρες και συνήθως είναι οι μέρες που αργείς στη δουλειά, στο ραντεβού ή όπου αλλού έχεις να πας και η δικαιολογία που χρησιμοποιείς είναι συνήθως άτοπη. Η ταύτιση είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει τρόπος να μη ξαναζήσεις αυτή την εμπειρία.

Τι να φορέσεις λοιπόν, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην γκαρνταρόμπα σου. Να «δεθείς» μαζί της και να βγάλεις από αυτή ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει. Ξεκίνα να δημιουργείς συνδυασμούς για διαφορετικές περιστάσεις και βγάλε φωτογραφίες για να θυμάσαι τα ακριβή κομμάτια που χρησιμοποίησες. Η δημιουργία μιας «στολής» είναι επίσης ένα αρκετά σημαντικό βήμα. Η «στολή» είναι ένα look που σου αρέσει να φοράς, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε αρκετές περιστάσεις και μπορεί με την προσθήκη αξεσουάρ ή ένα δύο extra κομματιών να αλλάξει εντελώς, π.χ. το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και το κρεμ cardigan.

Έφυγε ένα βάρος από πάνω σου. Τώρα γνωρίζεις πώς να αντιμετωπίσεις αυτές τις παράξενες μέρες, που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Η δημιουργία «στολής» και διαφόρων looks για διαφορετικές περιστάσεις απαιτεί χρόνο και προσήλωση. Αν δεν έχεις κάτι από τα δύο ή απλά θέλεις μερικές ακόμα ιδέες για έμπνευση, στη συνέχεια θα βρεις 4+1 looks από την νέα συλλογή της Funky Buddha, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

1. Το rock look

Jenny.Gr

Γυναικείο biker τζάκετ από τεχνητό δέρμα / Μίντι φόρεμα με all over τύπωμα

2. Το cool look

Jenny.Gr

Μίνι φούστα από οικολογικό δέρμα / Oversized t-shirt με τύπωμα / Γυναικείο oversized τζιν πουκάμισο με φθορές

3. Το casual look

Jenny.Gr

Oversized εμπριμέ βαμβακερό πουκάμισο / Γυναικείο oversized σακάκι blazer / Moms fit τζιν παντελόνι με φθορές

4. Το preppy look

Jenny.Gr

Γυναικείο casual παντελόνι με πιέτες / Γυναικείο μονόχρωμο πουκάμισο / Essential πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη

+1. Η «στολή»

Jenny.Gr

Πλεκτή ζακέτα με φουσκωτά μανίκια / Moms fit τζιν παντελόνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.