ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι άνω των 50; Τα ανοιξιάτικα looks γραφείου που θέλεις να φορέσεις από σήμερα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Απριλίου 2024

Είσαι άνω των 50; Τα ανοιξιάτικα looks γραφείου που θέλεις να φορέσεις από σήμερα
Instagram/anantolinfifty
Στιλάτα ανοιξιάτικα looks γραφείου για όσες γυναίκες είναι 50+ και όχι μόνο

Κάθε μέρα ανοίγεις τη ντουλάπα σου και κάθε μέρα αυτή η ερώτηση σου τριβελίζει το κεφάλι περισσότερο και από το «Τελικά ήταν AI το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον;». Η ερώτηση φυσικά και είναι το κλασικό αγαπημένο -ΝΟΤ- «Τι να φορέσω σήμερα;» που μπορεί να καλυτερεύει κάθε αρχή της σεζόν, αλλά μόλις φορέσεις όλα εκείνα τα looks που είχες σχεδιάσει από καιρό, επανέρχεται δριμύτερη και ανελέητη. Το τι να φορέσεις την άνοιξη για να ταιριάζει στην περίσταση του γραφείου είναι ένα καθημερινό πρόβλημα.

Τα ανοιξιάτικα looks γραφείου μπορεί στο μυαλό σου να είναι πολύ συγκεκριμένα, αλλά αν βγάλεις για λίγο τις παρωπίδες και αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, θα δεις πως υπάρχουν πολλά ακόμα looks γραφείου στη ντουλάπα σου που δε τα έχεις εκμεταλλευτεί σωστά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναπάς για ψώνια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο στιλάτα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα, ώστε να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι. Ανοιξιάτικα looks γραφείου για γυναίκες άνω των 50 και όχι μόνο για μια πιο ήρεμη καθημερινότητα. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.