ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι 30, 40 ή 50; Δες τα 4 κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Μαΐου 2024

Είσαι 30, 40 ή 50; Δες τα 4 κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες αυτή τη σεζόν
Instagram/margauxbtn
Τα μη διαχρονικά κομμάτια που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, ενώ είναι και major trends

Όταν μιλάμε για μια βασική γκαρνταρόμπα, εννοούμε μια γκαρνταρόμπα η οποία περιλαμβάνει πολύ συγκεκριμένα βασικά και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες -πραγματικά όλες- τις ηλικίες. Εκτός όμως από αυτά τα fashion items, υπάρχουν κάθε χρόνο και κάθε σεζόν μερικά κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν αντίστοιχα από γυναίκες όλων των ηλικιών, χωρίς να είναι όμως διαχρονικά.

Ναι, προφανώς και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι να φορέσεις σε κάθε ηλικία ή να προσδιορίσει την ηλικία των ατόμων τα οποία θα φοράνε το τάδε ρούχο, αλλά αν η πλειοψηφία που το επιλέγει είναι π.χ άνω των 40, τότε γίνεται κάτι σαν «κανόνας». Εδώ όμως θα δούμε τα κομμάτια που αντικειμενικά δεν έχουν ηλικία και είναι μεγάλες τάσεις την ανοιξη του 2024. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

1. Τα ριγέ παντελόνια

2. Τα sneakers με χρώμα

3. Το λεοπάρ print

4. Η balloon maxi φούστα

Αφού διάβασες για το ποια κομμάτια φοριούνται αυτή την άνοιξη από όλες τις ηλικίες, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.