ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι minimal lover; Τα 5 καλοκαιρινά σύνολα που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Αυγούστου 2024

Είσαι minimal lover; Τα 5 καλοκαιρινά σύνολα που θα λατρέψεις
Instagram/adelinerbr
Λίγη minimal έμπνευση στην αρχή του καλοκαιριού

Το minimal look της δεκαετίας του '90 αυτή τη χρονιά φορέθηκε πολύ και απέκτησε πολλούς οπαδούς, ακόμα και από το αντίπαλο στρατόπεδο του πλουραλισμού. Ίσως απλά επειδή ήταν ένα μεγάλο trend πολλοί ήθελαν να το ακολουθήσουν, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι άλλαξαν και έγιναν ξαφνικά μινιμαλιστές. Πειραματίζονται. Αν όμως είσαι ένα μινιμαλιστικό κορίτσι τότε σίγουρα θα χάρηκες, που επιτέλους κατάφερες να βρίσκεις τόσα πολλά κομμάτια στο στιλ σου στα καταστήματα.

Αν λοιπόν ψάχνεις λίγη ακόμα έμπνευση, διότι έχεις «κολλήσει» και δεν μπορείς να σκεφτείς καινούργια looks με κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Δες στην παρακάτω λίστα μερικά από τα πιο cool minimal looks του καλοκαιριού από τις «φίλες» μας στο Instagram και ανανεώσου! Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες για τα 5 πιο cool μινιμαλιστικά σύνολα του καλοκαιριού, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.