ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα 90's πέδιλα που συνδυάζονται με -σχεδόν- τα πάντα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Τα 90's πέδιλα που συνδυάζονται με -σχεδόν- τα πάντα
Instagram/chloelecareux
Δοκίμασε αυτά τα 90's πέδιλα αυτό το καλοκαίρι και δε θα χάσεις

Η δεκαετία του ‘90 ήταν μια από τις πιο κομψές και δυναμικές δεκαετίας για την μόδα. Με style icons όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Ναόμι Κάμπελ, η Καρολίν Μπεσέτ-Κένεντι να «σερβίρουν» εντυπωσιακά looks, με έναν αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρον συνδυασμό από μινιμαλισμό και sexiness. Είναι κοινή παραδοχή πως τα 90’s ήταν η αγαπημένη fashion εποχή των περισσότερων.

Μέσα στα πολλά και διάφορα trends της δεκαετίας ήταν και τα strappy πέδιλα, που φορέθηκαν κατά κόρον από την Κέιτ Μος και τη Βικτόρια Μπέκαμ. Αυτά τα πολύ θηλυκά 90's παπούτσια με την λεπτή σόλα, το σικάτο τακούνι και τα πολλά λουράκια μεταφέρθηκαν στο 2024 και έκαναν το ανάλογο makeover. Αν θέλεις και εσύ λοιπόν ένα strappy πέδιλο για αυτό το καλοκαίρι, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. GISEL MOIRE - Από aqua μεταλλικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Steve Madden - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Michael Kors - Με μεταλλικό λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Billi Bi - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα 90's πέδιλα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.