ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το γαλάζιο είναι το νέο must χρώμα του καλοκαιριού - 6 κομμάτια που θα σε «μαγέψουν»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Το γαλάζιο είναι το νέο must χρώμα του καλοκαιριού - 6 κομμάτια που θα σε «μαγέψουν»
Instagram/juliesfi
Άσε το γαλάζιο να κατακλύσει τη ντουλάπα σου

Αν θυμηθούμε τις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας πίσω στα Fashion Weeks του Σεπτεμβρίου, τότε θα δούμε -ξεκάθαρα- την υπεροχή ενός συγκεκριμένου χρώματος. Το γαλάζιο ή αλλιώς το light blue περπάτησε σε πάρα πολλές πασαρέλες και, σύμφωνα με το Tagwalk, εμφανίστηκε 19% περισσότερο σε σχέση με το 2023.

Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες και στα χρώματα μαλλιών. Είναι αθώο, είναι ρομαντικό, είναι ανάλαφρο και μας γεμίζει ελπίδα και παιδικότητα. Το καλοκαίρι του 2024 οι βιτρίνες και οι δρόμοι έχουν ήδη κατακλυστεί από αυτό το cool και γαλήνιο χρώμα. Εμείς βρήκαμε 6 κομμάτια σε γαλάζιο χρώμα, που θα σε «μαγέψουν» και θα θελήσεις να ενσωματώσεις σήμερα κιόλας στη γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά και μπορείς με ένα απλό κλικ να αγοράσεις το αγαπημένο σου. Καλά ψώνια!

1. Hugo - Με τετράγωνη λαιμόκοψη και διακοσμητική αλυσίδα στην πλάτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Max&Co. - Με ribbed ύφανση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Rotate - Από 97% πιστοποιημένη βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Answear Lab - Από 50% ρεγιόν & 50% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. GISEL MOIRE - Δέρμα με τακούνι 8cm - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Answear Lab - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για το γαλάζιο, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.