ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το λευκό φόρεμα είναι από τα πιο hot κομμάτια της καλοκαιρινής ντουλάπας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Το λευκό φόρεμα είναι από τα πιο hot κομμάτια της καλοκαιρινής ντουλάπας
Instagram/saraloura
Ένα λευκό φόρεμα μας βγάζει ασπροπρόσωπες αυτό το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι το ρούχο που θα φορεθεί πιο πολύ από όλα, δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Δεν μιλάμε απλά για μια τάση, αλλά για την επέλαση του λευκού φορέματος στο καλοκαίρι του 2024. Σε όλα τα μήκη, σε όλα τα στιλ και σε όλα τα υφάσματα, αρκεί να είναι λευκό και φόρεμα.

Φυσικά στην κορυφή στέκεται η γραμμή Α, το σεμιζιέ και το κλασικό lingerie, αλλά μην ανησυχείς διότι όποια και αν είναι η προσωπική σου αισθητική αυτή τη σεζόν θα βρεις ένα λευκό φόρεμα που να σου ταιριάζει. Εμείς σου βρήκαμε τα 5 πιο σικάτα κομμάτια για αυτό το καλοκαίρι. Το λευκό φόρεμα που θα φοράς όλη τη σεζόν είναι στην παρακάτω λίστα και μπορείς να το αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Bardot - Με βολάν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Armani Exchange - Από ποπλίνα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Με τσέπες στο πλάι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Emporio Armani - Με σούρες στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. AllSaints - Από βαμβακερό πλεκτό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες από που να αγοράσεις το λευκό σου φόρεμα αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.