ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το Bridgerton στην ντουλάπα σου - 8 κομμάτια που θα σου κλέψουν την καρδιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Το Bridgerton στην ντουλάπα σου - 8 κομμάτια που θα σου κλέψουν την καρδιά
Netflix
Αν θέλεις να αισθανθείς ως πρωταγωνίστρια του Bridgerton, τώρα μπορείς

Αν δεν έχεις δει ακόμα την πολυσυζητημένη σειρά του Netflix «Bridgerton», τότε ανήκεις σε μια κάποια μειοψηφία. Αν την έχεις δει, τότε σίγουρα περιμένεις με ανυπομονησία το 2ο μέρος του τρίτου κύκλου της σειράς, το οποίο θα προβληθεί στις 13 Ιουνίου. Ο καιρός γαρ εγγύς dearests gentles readers! Η αγαπημένη αυτή σειρά μας άφησε να ονειρευτούμε, να βουτήξουμε στον ρομαντισμό και στον νεανικό έρωτα, όπως επίσης γέμισε τα μάτια μας με παλ χρώματα, κρύσταλλα, φιόγκους, μακριά φορέματα και λουλούδια. Πώς να μην επηρεαστούμε; Πώς να μη μας έρθει η όρεξη να ενσωματώσουμε και στη δικιά μας γκαρνταρόμπα μερικά από αυτά τα κομμάτια;

Η αλήθεια είναι πως με τη τάση του coquettecore πολλά από τα αξεσουάρ και τα trends του Bridgerton ήταν ήδη σε κυκλοφορία, οπότε είναι αρκετά εύκολο να τα βρούμε. Ειδικά αυτή την περίοδο με τους γάμους και τις βαφτίσεις τα κομμάτια που είναι εμπνευσμένα από τη σειρά είναι πολύ ταιριαστά. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο στιλάτα κομμάτια που θα μπορούσαν να είναι στο βεστιάριο της σειράς και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε τα αγαπημένα σου με ένα απλό κλικ και καλά ψώνια!

1. Rotate - Από 55% πιστοποιημένη βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Από 45% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Exe - Με στρας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Exe - Διάτρητο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Από ανοξείδωτο χάλυβα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Kate Spade - Με κυβικό ζιρκόνιο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. Lady Diva - Με μεταλλικό σκελετό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

8. Lady Diva - Με διακοσμητικούς φιόγκους - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.