ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: 6 σικάτα & cool φορέματα για καλοκαιρινό γάμο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Μαΐου 2024

Shopping Alert: 6 σικάτα & cool φορέματα για καλοκαιρινό γάμο
Instagram/hannaschonberg
Φόρεσε ένα από αυτά τα 6 σικάτα φορέματα στον καλοκαιρινό γάμο που είσαι καλεσμένη

Η περίοδος των γάμων έχει μπει δυναμικά και όλοι μας σίγουρα θα έχουμε καλεστεί τουλάχιστον σε ένα μυστήριο αυτό το καλοκαίρι. Ως καλεσμένες σε γάμο έχουμε φυσικά την υποχρέωση να μη φορέσουμε λευκό και το δικαίωμα να είμαστε υπερλαμπρες και ντυμένες σικάτα και πάντα σύμφωνα με την προσωπική μας αισθητική.

Καθώς όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει, θέλουμε σύνολα δροσερά μέσα στα οποία αισθανόμαστε άνετα και να μπορούμε να χορέψουμε χωρίς να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας το ρούχο. Αν θέλεις λοιπόν να αγοράσεις ένα καινούριο φόρεμα για τον ή τους γάμους που είσαι καλεσμένη και θέλεις να είσαι κομψή, αλλά και ταυτόχρονα cool, σου έχουμε βρει τα 6 πιο κατάλληλα φορέματα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε με ένα απλό κλικ το αγαπημένο σου κομμάτι. Καλά ψώνια, καλά να περάσεις και μη ξεχάσεις να πάρεις ένα λεπτό πανωφόρι για την βραδινή ψύχρα!

1. Sandro Ferrone - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Forel - Με ανοιχτή πλάτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. JW Anderson - Με αποσπώμενη κορδέλα στο λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Never Fully Dressed - Midaxi με V ντεκολτέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Ted Baker - Off shoulder - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Answear Lab - Με κρυφό φερμουάρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για το τι να φορέσεις στον καλοκαιρινό γάμο που είσαι καλεσμένη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.