ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Μαΐου 2024

Τι να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)
Instagram/blaireadiebee
Είσαι άνω των 50 ετών και σε κάλεσαν σε ανοιξιάτικο γάμο; Δες τα 7 πιο σικάτα σύνολα

Η εποχή των γάμων έφτασε. Η εποχή, κατά την οποία τα Σαββατοκύριακά μας συνήθως είναι κατειλημμένα από ρύζι, λαμπάδες, τούλια, στέφανα, ποτό, φαγητό, χορό και κούραση, είναι εδώ. Και τι να βάλεις τώρα; Όχι, δεν είναι σε κάθε γάμο οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά σε πολλούς υπάρχουν ίδιες παρέες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς -ή μάλλον μπορείς, αλλά δεν θέλεις- να φορέσεις σε όλους τα ίδια ρούχα, αλλά ούτε και μπορείς να ψωνίζεις διαρκώς νέα κομμάτια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλό. Χώρισε προσεκτικά τα events ανάλογα με το ποιος θα είναι πού και φτιάξε τα looks σου αναλόγως. Δηλαδή αν η παρέα από το χωριό είναι σε δύο γάμους, τότε μη φορέσεις το ίδιο κομμάτι σε αυτούς τους δύο, αλλά φόρεσέ το στο γάμο όπου θα είναι καλεσμένοι π.χ η παρέα από τη δουλειά.

Τώρα που έλυσες τον γρίφο με τα πόσα looks θα χρειαστείς, αυτό που θέλεις είναι λίγη έμπνευση για να κάνεις το σωστό styling στα ήδη υπάρχοντα ρούχα σου ή να πας για ψώνια. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για τους ανοιξιάτικους γάμους που έχεις μπροστά σου. Οι «φίλες» μας από το Instagram είναι εδώ για σένα. Μπαμ!

Αφού διάβασες για το τι να φορέσεις στον ανοιξιάτικο γάμο που είσαι καλεσμένη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.