ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Φλατ παπούτσια για να χορεύεις όλο το βράδυ στον γάμο των φίλων σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Φλατ παπούτσια για να χορεύεις όλο το βράδυ στον γάμο των φίλων σου
Instagram/juliesfi
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις φλα παπούτσια ως καλεσμένη σε γάμο

Ήρθε η άνοιξη και μαζί της έρχονται οι ανοιξιάτικοι γάμοι. Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, είναι σίγουρα πάνω από τρεις. Κάθε Σαββατοκύριακο και ένα κτήμα, μια πίστα, φαγητό και χορός. Ακούγεται πάρα πολύ ωραίο, αλλά πόσο να αντέξεις να περπατάς και να χορεύεις πάνω σε ψηλοτάκουνα; Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται. Μπορείς να φορέσεις και τα φλατ παπούτσια σου.

Επειδή είσαι καλεσμένη σε γάμο, δεν σημαίνει αυτόματα πως πρέπει να πας με παπούτσια τα οποία έχουν τακούνι. Υποχρεούσαι βέβαια για να τιμήσεις το ζευγάρι να φορέσεις καθαρά, κομψά και σύμφωνα με το dress code -αν υπάρχει- ρούχα, αλλά κανείς δεν έκανε λόγο ποτέ για υποχρεωτικά ψηλοτάκουνα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα στα κτήματα που έχουν γρασίδι, είναι αποτρεπτικό το λεπτό, ψηλό τακούνι. Απόλαυσε τη βραδιά και δώσε μια φρέσκια νότα στο look σου με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια. Ταιριάζουν με πάρα πολλά κομμάτια, από κοστούμια μέχρι maxi φορέματα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο κομψά φλατ παπούτσια της άνοιξης, για να τα φορέσεις στον γάμο που είσαι καλεσμένη. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tory Burch - Από ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. ALMA EN PENA - Peep toe - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MADE 94 - Από δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Answear Lab - Με σόλα από καουτσούκ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.