ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα φορέματα για βάφτιση - 7 στιλάτα κομμάτια για τη νονά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Ανοιξιάτικα φορέματα για βάφτιση - 7 στιλάτα κομμάτια για τη νονά
Instagram/kendalljenner
Αν είσαι νονά τότε σου έχουμε τα 7 πιο κομψά και στιλάτα ανοιξιάτικα φορέματα για να φορέσεις στη βάφτιση

Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα των ανοιξιάτικων γάμων και βαφτίσεων, με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε μας Σαββατοκύριακο να είναι κλεισμένο με τελετές και κτήματα. Αν συμμετέχεις όμως σε κάποιο από αυτά τα events ως νύφη, κουμπάρα, μαμά ή νονά τότε η προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα θα έχει ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς. Αν είσαι λοιπόν νονά σε μια ανοιξιάτικη βάφτιση γνωρίζεις πως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και πως πρέπει να είσαι στιλάτη και άνετη, διότι θα κρατάς και το μωράκι.

Το look της νονάς είναι πιο «δύσκολο» από ότι της μαμάς σε μια βάφτιση, διότι η νονά θα κρατάει το μωρό στο μυστήριο, η νονά θα το λαδώσει και θα το έχει μετά αγκαλιά, οπότε καλό είναι να δώσει σημασία σε 3 βασικά πράγματα. Πρώτον το ρούχο να είναι σταθερό, χωρίς μεγάλο ντεκολτέ ή στράπλες κόψιμο γιατί το μωρό μπορεί να «ασχοληθεί» με όλα αυτά, δεύτερον να βρει ένα ύφασμα που να μην «χτυπάνε» οι λαδιές αν γίνουν, οπότε προτιμάμε τα prints και τρίτον να μη φοράει πολλά κοσμήματα, διότι το μωρό πιάνει τα πάντα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές στιλάτες και πρακτικές επιλογές για να γίνεις νονά αυτή την άνοιξη και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Nissa - Με απλικαρισμένο λουλούδι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. RINASCIMENTO - Με ζώνη στη μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Sister Jane - Midi ζακάρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rotate - Από ίνες βισκόζης σε συνδυασμό με Circulose® - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Ted Baker - Off shoulder midi - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Farm Rio - Με μανίκια balloon - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

7. Marques' Almeida - Από ταφτά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.