ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα banana-milk φορέματα που θέλεις να αγοράσεις σήμερα - 5 elevated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Τα banana-milk φορέματα που θέλεις να αγοράσεις σήμερα - 5 elevated κομμάτια
Instagram/leoniehanne
Εκτός από τα μαύρα και τα λευκά φορέματα, μη ξεχάσεις τα must της σεζόν, τα banana-milk

Τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είδαμε, όπως και κάθε σεζόν, στις πασαρέλες χρώματα, που επανέρχονται κάθε χρόνο, όπως το μαύρο, το λευκό, το μπλε σκούρο. Την προηγούμενη σεζόν είναι ξεκάθαρο πως το κυρίαρχο χρώμα ήταν το κόκκινο, σε όλες τις αποχρώσεις από το μπορντό μέχρι το φωτεινό έντονο κόκκινο. Σήμερα όμως, αυτό το καλοκαίρι τη σκυτάλη παίρνει ένα άλλο χρώμα, που το έχουμε αγαπήσει από πέρυσι, το banana-milk.

Αυτό το παστέλ χρώμα μεταξύ μπεζ και κίτρινου, όπως η κρέμα μπανάνας, υπήρχε στις χρωματικές παλέτες και του χειμώνα. Από πέρυσι την άνοιξη που έκανε την εμφάνισή του προχωράει σιγά σιγά προς την κορυφή και κατακτά όλο και περισσότερες ντουλάπες. Είναι αρκετά γλυκό και χαρούμενο, όσο και μαλακό και ευκολοφόρετο. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών, όπως επίσης μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες. Εμείς βρήκαμε και σου παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα τα 5 πιο elevated banana-milk φορέματα του καλοκαιριού. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Bardot - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Barbour - με 3/4 μανίκια και πλαϊνές τσέπες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Ralph Lauren - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Orsay - Βαμβακερό με βολάν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Simkhai - Με ντραπέ λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.