CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλάει συγκινημένη για τα «Φιλαράκια»: «Θα είμαστε για πάντα οικογένεια»


JTeam

7 Ιουνίου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλάει συγκινημένη για τα «Φιλαράκια»: «Θα είμαστε για πάντα οικογένεια»
SPLASH via Ideal Image
«Το ότι τα “Φιλαράκια” έχουν τόσο μεγάλη "ζωή" και σημαίνουν τόσα πράγματα για πολλούς ανθρώπους, είναι το μεγαλύτερο δώρο»

Εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη, καθώς η σειρά έγινε «30 χρονών». Η διάσημη ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε από την Κουίντα Μπράνσον πώς νιώθει όταν παρακολουθεί σήμερα την αγαπημένη σειρά, απάντησε: «Ω, Θεέ μου, μη με κάνεις να κλάψω. Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι δάκρυα χαράς».

«Είναι τόσο παράξενο να σκέφτομαι ότι τα "Φιλαράκια" έγιναν 30 χρονών», πρόσθεσε η Τζένιφερ Άνιστον. Η ίδια, μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως ακόμα θυμάται τη μέρα που έγινε η πρεμιέρα στο NBC. Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός μοιράστηκε μια τρυφερή ανάμνησή της από τη σειρά: «Με τον Μάθιου Πέρι τρώγαμε κάπου μεσημεριανό και ξέραμε ότι η Λίζα Κούντροου είχε πάει να βάψει τα μαλλιά της, έτσι τρέξαμε στο κομμωτήριο και τη βρήκαμε με τα μαλλιά της βυθισμένα στο νιπτήρα και πήρα το ντους από τα χέρια του τύπου που ήταν να τη λούσει και άρχισα να το κάνω εγώ, και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Ήταν ατυχές, αλλά με όλο αυτό τον ενθουσιασμό που είχαμε τότε, νιώθω σαν να ήταν μόλις χθες».

«Το γεγονός ότι τα “Φιλαράκια” έχουν τόσο μεγάλη ζωή και σημαίνουν τόσα πράγματα για πολλούς ανθρώπους είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε και οι έξι μας. Χθες μιλούσαμε σε βιντεοκλήση μεταξύ μας, θα είμαστε για πάντα μια οικογένεια», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.