ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον μας θυμίζει τα αγαπημένα της hair looks ως Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια»


JTeam

12 Μαΐου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον μας θυμίζει τα αγαπημένα της hair looks ως Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια»
Splash by Ideal Image
Χωρίς καμία υπερβολή τα ακολούθησαν πιστά όλες οι γυναίκες την εποχή που παιζόταν η all time classic σειρά

Ναι, η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρέιτσελ Γκριν από την all time classic σειρά, τα «Φιλαράκια», δεν είναι μόνο... ένα στο δικό μας μυαλό αλλά όπως φαίνεται και στο δικό της.

Γι' αυτο και όσος καιρός και να περάσει δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον χαρακτήρα που ερμήνευσε και της χάρισε την παγκόσμια αναγνώριση και καθιέρωση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα επιστρέφει σ' αυτόν ξανά και ξανά.

Όχι, η ηθοποιός δεν πρόκειται να την υποδυθεί ξανά -σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για υποκριτική, αλλά για στυλ. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο ντυσίματος, αλλά με τα μαλλιά της.

Αν είσαι μικρή δεν φαντάζεσαι τι χαμός γινόταν εκείνη την εποχή με τα hair looks της Ρέιτσελ, αφού όλες οι γυναίκες -και δεν υπερβάλουμε- πήγαιναν στον κομμωτή τους με φωτογραφία της ηρωίδας της σειράς και του ζητούσαν να τους κάνει το ίδιο κούρεμα, χρώμα κτλ.

Πάνω σε αυτό πάτησε προφανώς η Τζένιφερ Άνιστον και δημιούργησε το δικό της brand, LolaVie που ασχολείται όπως ξέρεις με προϊόντα για μαλλιά που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Τώρα, η αγαπημένη σταρ του Χόλιγουντ και παντοτινό κορίτσι της διπλανής πόρτας, ανέβασε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, όσο και σε εκείνο του brand της μια σειρά από φωτογραφίες της Ρέιτσελ, όπου τα μαλλιά της είναι διακοσμημένα με αξεσουάρ, κλιπς, κλάμερ, σκράντσις κτλ.

Η ίδια διάλεξε να γράψει στην λεζάντα των φωτογραφιών αυτών πως ο χαρακτήρας που ερμήνευε για δέκα χρόνια δημιούργησε εκατομμύρια trends -και όπως σου είπαμε και παραπάνω, είναι αλήθεια.

Δες την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.