ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα 90's παπούτσια που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Μαΐου 2024

Shopping Alert: Τα 90's παπούτσια που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/maryljean
Αυτά τα 90's παπούτσια θα τα φοράς όλο το καλοκαίρι

Ίσως είναι η παρατεταμένη επιρροή της Barbie, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το ρετρο στιλ των mules έχει κάνει το comeback. Κομψά καλοκαιρινά παπούτσια με έξω τα δάχτυλα και χαριτωμένες λεπτομέρειες ή κοψίματα. Τα φορούσαμε πάρα πολύ στα 90’s, αλλά και στα 50’s, οπότε ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά σύνολα και μπορούν να ενσωματωθούν σε πολλές προσωπικές αισθητικές. Τα mules λοιπόν είναι και πάλι μαζί μας, ομορφαίνοντας τα βράδια μας και δίνοντας έναν ρετρό χαρακτήρα στο look μας.

Αν θέλεις και εσύ αυτό το καλοκαίρι να ξαναδοκιμάσεις αυτά τα παπούτσια ή να φορέσεις για πρώτη φορά τα mules, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου κομμάτι με ένα απλό κλικ. Επιστροφή στα 90’s λοιπόν και καλά ψώνια!

1. GISEL MOIRE - Σιέλ δερμάτινο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Envie Shoes - Χρυσό με στιλέτο τακούνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. ALESSANDRA BRUNI - Γκρι φίδι δερμάτινο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Miss NV - Συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. ANGEL ALARCON - Καφέ δερμάτινο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για το comeback των mules, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.