ΣΤΙΛ STYLING TIPS

90's vibe: Ο μινιμαλισμός της δεκαετίας του '90 επέστρεψε - 5 στιλάτα σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Αυγούστου 2024

90's vibe: Ο μινιμαλισμός της δεκαετίας του '90 επέστρεψε - 5 στιλάτα σύνολα
Instagram/cassdimicco
Το minimal 90's στιλ είναι εδώ

Για όσους από εμάς θυμόμαστε τη μόδα των 90's, η επιστροφή μερικών trends ακούγεται σαν το πιο μελωδικό τραγούδι στα αυτιά μας, μετά την κιτς κυριαρχία της Y2K αισθητικής. Μη ξεχνάμε πως εκείνη την δεκαετία σύμβολα του στιλ ήταν η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζένιφερ Άνιστον και η Καρολίν Μπεσέτ Κένεντι. Όλες εξαιρετικά στιλάτες, κομψές και με minimal αισθητική. Αυτή ακριβώς η τάση επιστρέφει: ο μινιμαλισμός των 90’s.

Μια ωδή στην minimal εποχή με την επέλαση basic κομματιών σε ουδέτερα χρώματα, που πολλές φορές μοιάζουν και με κομμάτια βασικής γκαρνταρόμπας. Σημαντική προσοχή δίνεται και στην ποιότητα, στη ραφή, όπως και στο πατρόν με -μερικές φορές- περίτεχνα κοψίματα για μια extra δόση στιλ. Αν θέλεις και εσύ να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου τη minimal εκδοχή των 90’s, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι από τα 6 στιλάτα σύνολα. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.