ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Demure mania: 4 κομμάτια για να ενσωματώσεις την τάση στο σύνολό σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Αυγούστου 2024

Demure mania: 4 κομμάτια για να ενσωματώσεις την τάση στο σύνολό σου
Instagram/cassdimicco
«Very demure, very mindful»

Μπορεί η λέξη demure να είναι μια από τις πιο hot λέξεις αυτή τη στιγμή και η αναζητήσεις της στη Google να εκτοξεύτηκαν στα 310%, αλλά εμείς γνωρίζουμε πως όταν μιλάμε για demure στη μόδα εννοούμε σοφιστικέ, διαχρονικό και με έναν old money αέρα. Πώς ήταν η πλειοψηφία των συλλογών για τη σεζόν fw 2024; Ακριβώς αυτό!

Άρα θα μου πεις η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Τίποτα από τα δύο θα σου πω, διότι απλά η έκφραση demure ήρθε και κούμπωσε βολικότατα στα φετινά trends, ενώ δεν είχε καν αυτόν τον σκοπό εξαρχής. Τώρα όμως που «αναγκαστικά» θέλεις το στιλ σου να είναι very demure και very mindful τι πρέπει να φορέσεις; Μην ανησυχείς καθόλου διότι στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα τέσσερα κομμάτια που καλό είναι να ενσωματώσεις στο σύνολό σου, ώστε να είσαι μέσα στο πνεύμα αυτής της νέας τάσεις. Ρίξε μια ματιά και ανακάλυψε πως δεν μιλάμε για κάτι τόσο διαφορετικό και καινοτόμο όσο φαίνεται, αλλά για μια κλασική προσέγγιση με quiet luxury επιρροές. Κράτα σημειώσεις!

1. Το καφέ σατέν ύφασμα

2. Το κρεμ wide-leg παντελόνι

3. Οι μπορντό γραμμικές τσάντες

4. Τα kitten heels

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.