ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το butter yellow συνεχίζει την κυριαρχία του και τη σεζόν ss2025


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Σεπτεμβρίου 2024

Το butter yellow συνεχίζει την κυριαρχία του και τη σεζόν ss2025
SPLASH via Ideal Image
Γιατί το butter yellow έχει αγαπηθεί βαθιά

Ξεκίνησε με το όνομα banana-milk και το είδαμε για πρώτη φορά στις συλλογές του fw2023 από τον οίκο Givenchy και την Tove. Αυτή η απαλή απόχρωση του κίτρινου κέρδισε τις καρδιές των σχεδιαστών και των καταναλωτών με αποτέλεσμα να περάσει και στην χρωματική παλέτα του ss2023. Από εκεί και πέρα όμως άλλαξε όνομα και «συστήνεται» ως butter yellow με σικάτα μονοχρωματικά σύνολα να το συντροφέυουν.

Jenny.Gr

Fendi

SPLASH via Ideal Image

Από το χειμώνα του 2023 λοιπόν και μετά αυτή η διαφορετική απόχρωση του κίτρινου έχει μπει για τα καλά στις καρδιές μας και κατάφερε να φτάσει μέχρι και στις συλλογές για την άνοιξη του 2025. Αρκετά έντονο ώστε να τραβάει την προσοχή, αρκετά γλυκό ώστε να μπορεί να φορεθεί από όλους, χαρούμενο και θηλυκό το butter yellow μας θυμίζει πόσο ωραία είναι τα καλοκαιρινά βράδια ακόμα και μέσα στον χειμώνα.

Δες στην παρακάτω λίστα μερικά από τα αγαπημένα μας butter yellow looks από τις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας για τη σεζόν ss2025

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.