ΣΤΙΛ STYLING TIPS

The French Way: Οι Γαλλίδες φοράνε την καπαρντίνα με 6 cool τρόπους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Σεπτεμβρίου 2024

The French Way: Οι Γαλλίδες φοράνε την καπαρντίνα με 6 cool τρόπους
Instagram/alisontoby
Φόρεσε και εσύ την καπαρντίνα σου όπως οι Γαλλίδες

Το στιλ των Γαλλίδων είναι παγκοσμίως γνωστό για την ανεπιτήδευτη κομψότητά του. Για το «Je ne sais quoi», που λένε και οι Γάλλοι. Οι Γαλλίδες λοιπόν χωρίς να κάνουν κάτι το «ιδιαίτερο», χωρίς να ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας έχουν καταφέρει να θεωρούνται -από όλους- η επιτομή του chic και του cool ταυτόχρονα. Έχουν και τον αέρα να το υποστηρίξουν βέβαια.

Μέσα σε τόσες φωτογραφίες από καλοντυμένες κοπέλες στη Γαλλία σίγουρα θα έχεις πετύχει και πολλές με το αγαπημένο τους πανωφόρι, την καπαρντίνα. Από τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας για το φθινόπωρο -και όχι μόνο- φοριέται από αυτές με έναν αξιομνημόνευτο και εξαιρετικά στιλάτο τρόπο. Αν θέλεις και εσύ να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο την καινούργια ή την παλιά σου καπαρντίνα όπως οι Γαλλίδες ρίξε μια ματιά λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι. Υπάρχουν 6 cool looks για να διαλέξεις και να «κλέψεις». Κράτα σημειώσεις!

Δες πώς φοράνε οι Γαλλίδες την καπαρντίνα τους το φθινόπωρο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.