ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Winter is coming: Τα πρακτικά & στιλάτα παλτό του χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Οκτωβρίου 2024

Winter is coming: Τα πρακτικά & στιλάτα παλτό του χειμώνα
Instagram/juliesfi
Μπορεί ο χειμώνας να είναι λίγο μακριά, αλλά σίγουρα δεν είναι νωρίς να μάθεις τις τάσεις στα παλτό

Το φθινόπωρο επιτέλους μας «χτυπάει την πόρτα» και εμείς χαιρόμαστε που αισθανόμαστε αυτή την αναζωογόνητικη δροσιά στο πρόσωπό μας. Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάμε να σκεφτόμαστε την γκαρνταρόμπα των επόμενων μηνών και συγκεκριμένα του χειμώνα. Το πρώτο κομμάτι που σου έρχεται στο μυαλό, αυτό που με την ενσωμάτωσή του στο look σου γίνεται από φθινοπωρινό αμέσως χειμερινό είναι φυσικά το παλτό.

Το παλτό εκτός από το ότι σε προστατεύει από το κρύο, αναβαθμίζει και το όλο σου σύνολο. Πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σου και να σετάρεται όμορφα με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου. Φυσικά και υπάρχουν τάσεις και στα παλτό, όπως και σε κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Αν λοιπόν θέλεις αυτόν τον χειμώνα να αποκτήσεις ένα σύγχρονο κομμάτι ή απλά αν θέλεις να μάθεις αν αυτά που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου είναι στα trends, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Ετοιμάσου από τώρα και κράτα σημειώσεις!

Τα 5 must παλτό της χειμερινής σεζόν:

1. Το κλασικό μάλλινο

2. Το barn

3. Αυτό με το ενσωματωμένο κασκόλ

4. Το fluffy

5. Το puffer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.