ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η εύκολη capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα - 7 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Οκτωβρίου 2024

Η εύκολη capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα - 7 στιλάτα κομμάτια
Instagram/sobalera
Η capsule γκαρνταρόμπα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τον χειμώνα

Και ποιος δεν αναζητά μια λύση στο αιώνιο πρόβλημα του «Τι να βάλω σήμερα»; Ειδικά όταν έχει ξυπνήσει καθυστερημένα και βιάζεται να πάει στο γραφείο. Αυτή η σύγχυση και η νευρικότητα που προκαλείται από το στρες και την ανοργάνωτη ντουλάπα έχει λύση και το όνομά της είναι capsule χειμερινή γκαρνταρόμπα. Αυτές οι τρεις λέξεις εξασφαλίζουν ψυχική ηρεμία και μερικά λεπτά ακόμα στο ζεστό κρεβάτι.

Η capsule χειμερινή γκαρνταρόμπα πρέπει να αποτελείται από μερικά κομμάτια κλειδιά, τα οποία είναι τόσο πρακτικά όσο και ζεστά. Φυσικά και το στιλ μετράει, για αυτό καλό είναι να τα επιλέξεις σύμφωνα με την προσωπική σου αισθητική. Η capsule χειμερινή γκαρνταρόμπα σε συνδυασμό με την βασική γκαρνταρόμπα είναι τα μοναδικά κομμάτια που χρειάζεσαι για να βγάλεις τον χειμώνα. Χρησιμοποίησε τον χρόνο σου για κάτι πιο δημιουργικό ή απλά ξεκουράσου!

Η capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα:

Η παρακάτω λίστα μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο. Αν π.χ. σου αρέσουν τα chunky loafers, είναι οκ όπως και αν σου αρέσουν τα κλασικά. Αν σου αρέσουν τα καμηλό παλτό είναι οκ, όπως και αν σου αρέσουν τα μαύρα.

1. Μια μπλούζα ζιβάγκο

2. Ένα πλεκτό πουλόβερ

3. Ένα maxi παλτό

4. Ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι

5. Μια midaxi φούστα

6. Ένα ζευγάρι loafers

7. Ένα ζευγάρι μπότες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.