TEST TEST

Ποιο κόκκινο ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, το στιλ σου;


TSVIGKOU

20 Δεκεμβρίου 2014

91939c0e8d044bbbe4282b36c4ff6a75-short-red-nails-long-nails.jpg

Και το κόκκινο είναι αυτό που επιλέγουν συχνά οι γυναίκες για τα νύχια τους. Στις επίσημες εμφανίσεις, στις εορταστικές περιόδους όπως είναι τα Χριστούγεννα, ακόμα και στην καθημερινότητα, για να αναδείξουν τη δυναμικότητα της προσωπικότητάς τους.


Οι αποχρώσεις είναι ατελείωτες και κάθε μία ταιριάζει σε διαφορετικό τόνο δέρματος, σε διαφορετικό στιλ, σε διαφορετική προσωπικότητα. Κάθε γυναίκα ψάχνει και βρίσκει αυτό που της ταιριάζει ανάλογα με το στιλ της, τη διάθεσή της.

Και φυσικά όταν μιλάμε για βερνίκια νυχιών και συγκεκριμένα για ποικιλία χρωμάτων, η essie είναι αυτή που έρχεται πρώτη στο μυαλό μας. Τόσο στο κόκκινο όσο και τις υπόλοιπες αποχρώσεις, οι επιλογές που υπάρχουν καλύπτουν όλα τα γούστα. Ξεκινώντας από το ανοιχτό πορτοκαλοκόκκινο-living legend gel couture- και καταλήγοντας στο σκούρο-size matters - κάθε γυναίκα βρίσκει αυτό που της ταιριάζει απόλυτα.

Η Brand Ambassador της essie, Μίνα Χαλδεαδάκη, ιδιοκτήτρια του Cure Nailworks στη Γλυφάδα προτείνει 6 διαφορετικά κόκκινα για κάθε ώρα, για κάθε στιλ. Φυσικά, δεν ξεχνάει να μοιραστεί μαζί μας και τα δικά της μυστικά για τέλεια περιποιημένα νύχια.

#1 Rue de la Ruby-gel couture


Ένα βαθύ, τολμηρό κόκκινο που ταιριάζει τόσο στο κλασσικό στιλ, όσο και στο μοντέρνο. Σε ανοιχτές επιδερμίδες η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει αντίθεση, ενώ με τις σταρένιες δένει απόλυτα. Είναι το ιδανικό χρώμα για γυναίκες που θέλουν διαχρονικό στιλ στο μανικιούρ τους.

#2 Bubbles Only-gel couture

Είναι το αγαπημένο Burgundy color. Ένα κλασσικό, κρεμώδες κόκκινο που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Συνδυάζεται με το πιο κλασσικό outfit όπως είναι ένα ταγέρ, μέχρι το πιο μοντέρνο, casual look όπως είναι ένα denim. Τέλεια επιλογή ακόμα και για το πεντικιούρ.

#3 Living Legend-gel couture

Αν το μανικιούρ σας θέλετε να δημιουργήσει statement στην εμφάνισή σας, τότε το συγκεκριμένο βερνίκι είναι η επιλογή σας. Κρεμώδες, πλούσιο, προκλητικό κόκκινο που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

FYI: Στις αποχρώσεις gel couture για τέλεια ενυδατωμένα άκρα χρησιμοποιούμε το apricot cuticle oil στα επονύχια.

#4 Ring in the Bling

Το sparkling style παραμένει για μία ακόμη φορά top επιλογή για το Xmas look. Το επιλέγουμε και στο μανικιούρ μας με το βερνίκι νυχιών, Ring in the Bling. Ένα εκθαμβωτικό κόκκινο του ρουμπινιοό με διακριτικό μπλε τόνο, ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με glam looks και κάνει contrast με casual.

#5 Be Cherry

Girly και super φωτεινό. Αναδείξτε την παιχνιδιάρικη πλευρά της θηλυκότητάς σας με ένα ζωηρό χρώμα στα νύχια σας. Ένα φωτεινό κόκκινο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο με οποιοδήποτε outfit και αν συνδυαστεί.

#6 Size Matters

Μυστηριώδες, sexy για γυναίκες που θέλουν το απόλυτο ρουμπινένιο χρώμα στο μανικιούρ τους. Μία επιλογή που προσθέτει πολυτέλεια στο γυναικείο στιλ.

Και να θυμάστε αν δεν είναι essie... δεν είναι της μόδας!

Cure Nailworks. Διεύθυνση: Κύπρου 76, Γλυφάδα 166 74, 210-8948400, FB: @curenailworks