AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Spicy σουβλάκια


26 Ιανουαρίου 2013

 Εύκολα και πολύ νόστιμα!

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 750 γραμ. φιλετάκια χοιρινό
  •  6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
  •  1 κ.σ. τριμμένο κύμινο
  • 2 κ.γ καυτερή πάπρικα
  •  ¼ φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού
  • 3 κ.σ. χοντροκομμένη φρέσκια ρίγανη
  •  ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • καλαμάκια για σουβλάκι

Διαδικασία: Κόβετε το χοιρινό σε κομμάτια των 2 εκατοστών. Αναμειγνύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε το χοιρινό, σκεπάζετε και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες ή και για ένα ολόκληρο βράδυ. Στραγγίζετε το χοιρινό και πετάτε τη μαρινάτα. Περνάτε τα κομμάτια χοιρινού στα καλαμάκια. Ψήνετε τα σουβλάκια σε λαδωμένη σχάρα μπάρμπεκιου χωρίς να τα σκεπάσετε μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα σερβίρετε με ρύζι.

Καλή όρεξη!