COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ταλιατέλες με cottage cheese


15 Φεβρουαρίου 2013

Copy-of-meatless-monday-caramelized-cabbage-and-onion-pasta-with-bread-crumb.jpg

Μία τέλεια μακαρονάδα με λίγα υλικά.

 Υλικά:

  • 500 γραμμ. ταλιατέλες
  • 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • 4 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • 4 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 2 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι τυρί κατίκι
  • ½ φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαδικασία: Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε φέτες. Ζεσταίνετε ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά. Ρίχνετε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να μαγειρευτούν για 30 λεπτά. Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία και τις στραγγίζετε. Όταν μαγειρευτούν τα κρεμμύδια, τα ανακατεύετε με το κατίκι και τις ταλιατέλες. Προσθέτετε τη γραβιέρα, ανακατεύετε και σερβίρετε.

 Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.