COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Pannacotta με κεράσια


15 Σεπτεμβρίου 2013

Για ένα γλυκό κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα!

Υλικά:

  • 1 κουτί μίγματος για πανακότα
  • 1 2/3 κούπας γάλα
  •  2 κ.σ. ζελέ με άρωμα κεράσι
  • 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • σάλτσα κερασιού κονσέρβας

Διαδικασία:

Ετοιμάζετε την πανακότα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε στο μίγμα το γάλα και το ζελέ με άρωμα κεράσι. Κατεβάζετε από τη φωτιά κι αφού το μείγμα κρυώσει, ρίχνετε και ανακατεύετε το γιαούρτι. Το βάζετε σε μακρόστενη φόρμα, ελαφρά λαδωμένη, και το βάζετε στο ψυγείο ώσπου να πήξει. Σερβίρετε την πανακότα με σάλτσα κερασιού.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.