Με τσίλι και μανιτάρια.
Υλικά:
- 675 γρ. αρνίσιο κιμά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- 2 κ.σ. σάλτσα τσίλι
- 400 γρ. τοματάκια ψιλοκομμένα
- 4 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 50 γρ. μανιτάρια
- 50 γρ. κόκκινα φασόλια
- 225 γρ. τριμμένη ψίχα ψωμιού
Διαδικασία:
Τσιγαρίζετε τον κιμά για 5'. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζετε το τσιγάρισμα για 5' ακόμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε το τσίλι, τα τοματάκια, τον πελτέ, τα μανιτάρια και τα φασόλια. Νοστιμίζετε το μίγμα με ανάλογο αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να σιγοβράσει για 15'. Αφού το κατεβάσετε από τη φωτιά, ρίχνετε την τριμμένη ψίχα ψωμιού και ανακατεύετε καλά. Για το ψήσιμο χρησιμοποιήστε ένα μακρόστενο βαθύ σκεύος. Αφού βάλετε το μίγμα του κιμά, το σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε στους 180°C για 1 ώρα. Κατόπιν βγάζετε το αλουμινόχαρτο και το αφήνετε για 45' ακόμα. Το σερβίρετε ζεστό.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.