COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

KAZARTE: Υψηλή ποιότητα και αισθητική


20 Νοεμβρίου 2013

IMG_32641.jpg

Μια νέα, γλυκιά άφιξη στα νότια προάστια.

Το Κazarte Patisserie αποτελεί αναμφισβήτητα τον πιο γλυκό πειρασμό της καθημερινότητάς μας. Παραδοσιακά πολίτικα σιροπιαστά,cookies,artisan gelato, σπιτικές μηλόπιτες-λεμονόπιτες,καθώς και cakes με γεύση βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή της πόλης Lints της Αυστρίας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την σπιτική πολίτικη λεμονάδα,το χυμό ρόδι,καθώς και το πολίτικο τσάι,έρχονται να δώσουν μια ξεχωριστή και γλυκιά νότα στη ζωή μας. Σπεσιαλιτέ του μαγαζιού το μιλφέιγ κρέμας κ σοκολάτας,και το προφιτερόλ (μπίτερ, λευκής και γάλακτος). Το Kazarte προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ στους πελάτες του, και οι λάτρεις του ελληνικού καφέ έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ψημένο στην παραδοσιακή χόβολη. Τέλος, το προσεγμένο πρωινό με την πολίτικη τυρόπιτα , τους ατσμάδες, τα μριός και τις κίς λωρέν έρχεται να καλύψει τα γούστα όλων.

KAZARTE

Info: Καθημερινά από τις 07.30, Σαβ. από τις 08.00, Κυρ. από τις 09.00 Αρτέμιδος 51, Γλυφάδα, τηλ. 210 8956289, www.kazarte.gr

Το Kazarte Patisserie θα συμμετέχει στο Women in Action, την 1η Δεκεμβρίου στο The Hub Events, όπου μπορείτε να δοκιμάστε τις νόστιμες λιχουδιές.

women in action Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.