Μία γρήγορη μακαρονάδα με την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος.
Θα χρειαστείτε:
650 γρ. penne 4 κρόκους αυγού 200γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200 γρ. τυρί ρικότα 120 γρ. κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
4 κ.σ. βούτυρο Μοσχοκάρυδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία: Ετοιμάζετε τις penne σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και τις στραγγίζετε καλά μόλις ετοιμαστούν. Εν τω μεταξύ, αναμειγνύετε τους κρόκους, την τριμμένη παρμεζάνα και την ρικότα σε ένα μπολ. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος Adoro per pasta και ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Τρίβετε λίγο μοσχοκάρυδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Βάζετε την άδεια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε τις ραγισμένες penne και ανακατεύετε καλά. Σβήνετε το μάτι και ρίχνετε το μείγμα με τη ρικότα. Ανακατεύετε καλά με ένα μεγάλο κουτάλι μέχρι η σος να καλύψει τις penne. Αφήνετε για περίπου 2’ σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει και σερβίρετε αμέσως σε ατομικά μπολ.
Απολαύστε άφοβα την πλούσια γεύση της μακαρονάδας με την κρέμα γάλακτος χωρίς τύψεις για τις θερμίδες, αφού η Adoro per pasta είναι η ιδανική κρέμα με χαμηλά λιπαρά για τα ζυμαρικά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.