Συνοδεύστε με πράσινη σαλάτα και λεμόνι.
Υλικά: 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 2 ντομάτες μέτριες τριμμένες 8 κ.σ. νιφάδες βρώμης 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 100 ml. ελαιόλαδο 2-3 κ.σ. ρίγανη 4 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι Ασπράδια από 2 αβγά
Διαδικασία: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε με τα χέρια για περίπυ 10 λεπτά. Πλάθετε το μείγμα σε μεγάλα μπιφτέκια (180-210γρ. ). Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα μπιφτέκια για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Κατόπιν αραδιάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε για 6-7 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σερβίρετε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα και αρκετό χυμό λεμονιού.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.