Μπιφτέκια γαλοπούλας με βρόμη

Τρίτη 1 Απρίλιος 2014

Συνοδεύστε με πράσινη σαλάτα και λεμόνι.

Υλικά: 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 2 ντομάτες μέτριες τριμμένες 8 κ.σ. νιφάδες βρώμης 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 100 ml. ελαιόλαδο 2-3 κ.σ. ρίγανη 4 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι Ασπράδια από 2 αβγά

Διαδικασία: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε με τα χέρια για περίπυ 10 λεπτά. Πλάθετε το μείγμα σε μεγάλα μπιφτέκια (180-210γρ. ). Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα μπιφτέκια για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Κατόπιν αραδιάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε για 6-7 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σερβίρετε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα και αρκετό χυμό λεμονιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

TRENDING ARTICLES